Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branch met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home Projecten

Verhoog jouw online aanwezigheid en succes met ons werk.

Wij zijn een full service internet bureau dat zich richt op het maximaliseren van jouw online aanwezigheid en succes. Door onze unieke benadering en jarenlange expertise wij al 500 klanten geholpen met het behalen van de online doelen. Bekijk onze aanpak en onze bewezen werk of neem contact op voor meer informatie.

DSV Leven

Deze volledig op maat gemaakte WordPress website biedt een app-achtige ervaring met een hoge prestatie en een frisse uitstraling. Speciaal ontworpen met frisse uitstraling dat ervoor zorgt dat bezoekers zich op hun gemak voelen en gemakkelijk door de website kunnen navigeren. Dit resulteert in een positieve gebruikerservaring en een hogere conversie.

Bekijk dit hele project
Clean your ride

Clean your Ride

Een complete tweetalige webshop met een gebruiksvriendelijke look en feel. Ontworpen met het oog op het makkelijk zoeken van producten in de verschillende categorieën. Eveneens zijn er integraties met WeFact, Mollie en Sendcloud voor het bestelproces te optimaliseren.

Bekijk dit hele project
snap provisions

Snap Provisions

Na tijden meten en tweaken kwamen we uit op een nieuwe strategie en een aantrekkelijke webshop. Een gebruiksvriendelijke e-commerce platform, waarbij het gebruik op verschillende apparaten en performance de hoofddoelen zijn. De webshop applicatie kan draaien met een lage verbinding van internet, zodat de web applicatie overal goed te bedienen is.

Bekijk dit hele project

Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys staat voor strijd, trots, passie en ambitie en deze waarden moeten ook terug te vinden zijn op de website. Daarom is een op maat gemaakte WordPress website de juiste oplossing. Met een geïntegreerde webshop, koppelingen naar Sportlink en een uitgebreid archief aan media, verslagen, nieuwsberichten en kalenderitems zal Rijnsburgse Boys zowel op het veld als digitaal meedoen met de top.

Bekijk dit hele project