Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branch met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home Clean your Ride

Clean your Ride: Een compleet tweetalige webshop met externe koppelingen.

Clean your Ride is een opkomend e-commerce platform dat hoogwaardige detailerproducten aanbiedt voor zowel doorgewinterde autoliefhebbers als beginnende hobbyisten. Doordat Outhands al het beheer van het moederbedrijf Maxime Car Cleaning regelt, is Outhands de ideale partner voor dit project. Het project omvat de ontwikkeling van een tweetalige website met WooCommerce webshop implementatie, met koppelingen naar het WeFact facturatiesysteem en de SendCloud verzenddienst.

Impressie tweetalige webshop van Clean your Ride

De organisatie.

Clean your Ride levert hoogwaardige producten voor de grondige en professionele reiniging van voertuigen. De webshop leent zich perfect om een groot scala aan producten beschikbaar te stellen voor autoliefhebbers.

Het vraagstuk.

Toen Clean your Ride werd opgericht, schakelde zij Outhands in om een compleet nieuwe huisstijl te realiseren. De huisstijl moest matchen bij de huisstijl van het moederbedrijf Maxime Car Cleaning, maar moest tegelijkertijd ook een unieke uitstraling hebben om zo een eigen identiteit te creëren. Op basis van de ontworpen huisstijl kon er een op maat gemaakte WordPress webshop ontwikkeld worden.

Naast de huisstijl en webshop, had Clean your Ride behoefte aan drukwerk. Outhands verzorgde het ontwerp en de productie van visitekaartjes, bedankt kaartjes, geurhangers, beachflags en tape. Elk stuk drukwerk werd met zorg en oog voor detail vormgegeven om de merkbeleving van Clean your Ride te versterken en een blijvende indruk te maken op klanten.

De oplossing.

Huisstijl en logo

Het project begon met het ontwikkelen van een aantrekkelijke huisstijl en een logo. Het eindresultaat was een stijlvol maar speels ontwerp met een subtiele vrouwelijke touch. Deze huisstijl vormde de basis voor de verdere ontwikkeling van het e-commerce platform. 

Webontwikkeling

Met behulp van WordPress en een naadloze WooCommerce integratie werd de webshop van Clean your Ride gerealiseerd. Hiermee werd een gebruikersvriendelijke en visueel aantrekkelijke online winkel gecreëerd waar klanten gemakkelijk producten konden vinden en kopen door het uitgebreide menu en de zoekfunctie. Tevens biedt WordPress de mogelijkheid om alle productpagina’s naar wens in te vullen en aan te passen. 

Bilingual Functionaliteit 

Een belangrijk aspect van het project was het bieden van een tweetalige ervaring. De webshop werd ontworpen om zowel in het Nederlands als in het Engels te functioneren, waardoor een bredere doelgroep kon worden bediend. 

Facturatiekoppeling met WeFact en SendCloud 

Om het administratieve proces van de webshop te stroomlijnen, werd er een koppeling gemaakt met het facturatiesysteem WeFact. Dit zorgt ervoor dat klanten automatisch een factuur opgestuurd krijgen, volledig in de huisstijl van Clean your Ride, na het plaatsen van een bestelling. Ook werd er een koppeling gemaakt met SendCloud, dat ervoor zorgt dat bestellingen direct klaar gezet kunnen worden voor verzending.Facturatiekoppeling met WeFact en SendCloud 
Om het administratieve proces van de webshop te stroomlijnen, werd er een koppeling gemaakt met het facturatiesysteem WeFact. Dit zorgt ervoor dat klanten automatisch een factuur opgestuurd krijgen, volledig in de huisstijl van Clean your Ride, na het plaatsen van een bestelling. Ook werd er een koppeling gemaakt met SendCloud, dat ervoor zorgt dat bestellingen direct klaar gezet kunnen worden voor verzending.

Het project begon met het ontwikkelen van een aantrekkelijke huisstijl en een logo. Het eindresultaat was een stijlvol maar speels ontwerp met een subtiele vrouwelijke touch. Deze huisstijl vormde de basis voor de verdere ontwikkeling van het e-commerce platform. 

In het kort.

  • Tweetalige op maat gemaakte WordPress webshop met uitgebreide zoekfunctie en menubalk met verschillende categorieën, waardoor producten eenvoudig kunnen worden gefilterd en besteld.
  • Koppelingen naar WeFact en SendCloud, waardoor facturatie geautomatiseerd is en bestellingen gelijk gereed gemaakt kunnen worden voor verzending.
  • Unieke uitstraling en huisstijl die matcht bij de huisstijl van het moederbedrijf Maxime Car Cleaning.
  • Gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke winkelervaring voor klanten.
  • Efficiënt vinden van het juiste product met minimaal aantal kliks.
  • Ontwerpen en leveren van drukwerk.
Logo Clean your Ride

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact