Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branche met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home Maatschappelijk

Wij dragen graag bij aan het verbeteren van de lokale maatschappij.

Bij Outhands hebben we affiniteit met alles wat in en rondom Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg gebeurd en helpen hier graag aan mee. Zo vinden we 3 punten belangrijk; inspannen, ontspannen en genieten. Dit alles doen we natuurlijk duurzaam en in de zo best mogelijke leefomgeving.

Sport en bewegen.

Inspanning. Bij Outhands zijn we enthousiast over sport binnen Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Hier worden verschillende sporten op het hoogste amateurniveau beoefend, van voetbal tot volleybal. Wij steunen deze clubs graag door hen te voorzien van digitale oplossingen voor een professionele uitstraling, zodat het sportniveau optimaal tot zijn recht komt.

Kunst & Cultuur.

Ontspanning. Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg beschikken over een rijke geschiedenis en cultuur, wij vinden dit belangrijk om dit te behouden. Bij Outhands steunen we diverse stichtingen en verenigingen in het verbeteren van hun online zichtbaarheid en de aandacht krijgen die ze verdienen.

Feest & festivals.

Genieten. Na hard werken verdienen we allemaal een moment om van te genieten. Bij Outhands bieden we deze uitlaatklep door websites te onderhouden voor verschillende Oranje Verenigingen. Ook zijn we trots om hoofdsponsor te zijn van twee lokale festivals van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg; Haringrock en Bijenpop.

Duurzaamheid.

Wij bieden hostingdiensten, waaronder snelle en betrouwbare servers, en 24/7 technische ondersteuning. Met het oog op het milieu worden al onze hosting opgeslagen in datacenters die 100% op groene energie draaien. Onze missie is om bedrijven te helpen groeien door hen de beste hostingoplossingen te bieden die tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Kies voor Outhands en help mee aan een beter milieu terwijl u zorgeloos uw zakelijke online activiteiten kunt uitvoeren.

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact