Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branche met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home DSV Leven

DSV heeft een frisse en prestatiegerichte WordPress website.

De volledig op maat gemaakte WordPress website biedt een app-achtige ervaring met een frisse uitstraling en hoge prestaties. De focus op gebruiksvriendelijkheid zorgt voor een positieve bezoekerservaring en een hogere conversie. Laat je verrassen door de mogelijkheden van onze op maat gemaakte WordPress oplossing en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Showcase Website DSV Leven

De organisatie.

DSV is een zorgorganisatie in Katwijk en Lisse, met een christelijke identiteit. De organisatie onderscheidt zich door een open en respectvolle benadering. Bij DSV staan de medewerkers centraal en worden ze uitgedaagd om uit te blinken in hun vakgebied. Zij streven ernaar zorg en ondersteuning te bieden die perfect aansluit op het leven van de cliënten, waarbij eigen regie en samenwerking centraal staan.

Het motto “Liefde voor het leven” staat bij DSV hoog in het vaandel en waar zij voor staan, daar gaan zij ook voor. De kernwaarden van DSV zijn een uitdrukking van wat zij belangrijk vinden en waar zij voor staan.

Het vraagstuk.

DSV is continu gericht op verbetering en in 2023 is een vernieuwde huisstijl onderdeel daarvan. Om deze ambitie te realiseren, heeft DSV besloten om samen te werken met een externe designer en Outhands. Wij zijn als Outhands op basis van de langdurige fijne samenwerking in het verleden uitgenodigd om advies te geven en de ontwikkeling van de nieuwe website op zich te nemen.

De website richt zich op diverse doelgroepen en moet eenvoudig te navigeren zijn, zodat gebruikers snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Het design moet op elk apparaat goed weergegeven worden en voor iedereen duidelijk leesbaar zijn. Om de gebruikservaring te optimaliseren, moeten de laadtijden minimaal zijn. Bovendien moet de inhoud eenvoudig door meerdere medewerkers beheert kunnen worden, daarom is er voor WordPress als CMS gekozen.

Na het akkoord op het design kregen we nog één leuke vraag. “Kunnen jullie de vrije hand nemen om de website wat op te fleuren met animaties.”. Dat doen we met liefde!

De oplossing.

Onze op maat gemaakte WordPress oplossing, gebaseerd op ons eigen Outhands Starterkit thema, biedt een uitstekende gebruikerservaring en zorgt voor optimale prestaties. Het responsive ontwerp zorgt ervoor dat de website op elk apparaat goed weergegeven wordt en elk element automatisch op de pagina wordt getoond om de aandacht op de inhoud te richten.

Met een focus op eenvoudig gebruik, is ons CMS zo ontworpen dat elk element gemakkelijk beheerd kan worden door meerdere medewerkers. Onze App-like Feeling module laadt de pagina’s op de achtergrond, waardoor de website snel en soepel navigeert.

Om de relevantie van de pagina te vergroten, hebben we interne links geplaatst naar andere relevante pagina’s op de website, zoals de dienstenpagina’s van DSV. Bovendien hebben we de afbeeldingen geoptimaliseerd door het gebruik van relevante bestandsnamen, alt-tags en bijschriften.

Kies voor onze oplossing voor een website die voldoet aan de hoogste normen voor prestaties, gebruiksvriendelijkheid en SEO-optimalisatie.

In het kort.

 • Vernieuwing van de huisstijl en website in 2023, waarbij Outhands is ingeschakeld voor advies en ontwikkeling.
 • WordPress website op maat gemaakt met focus op gebruiksvriendelijkheid en prestaties.
 • De website richt zich op diverse doelgroepen en is eenvoudig te navigeren. Met een responsive App-like design is de website op ieder device goed te bedienen.
 • WordPress CMS gekozen vanwege eenvoudig beheer door meerdere medewerkers.
 • App-like Feeling module zorgt voor soepele en snelle navigatie met geanimeerde paginaladingen.
 • Oude URL-structuur omgeleid naar nieuwe structuur, doormiddel van 301 redirects.
 • Nieuwsarchief overgezet van de klassieke naar Gutenberg editor.
 • Transities toegevoegd aan de website met mouse-over hovers voor een verbeterde gebruikerservaring en hogere conversie.
 • De website wordt 24/7 gemonitord en wekelijks handmatig nagelopen en geupdate waarnodig.

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

  Wij bellen jou.

  Huibert contact