Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branche met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home WordPress op maat pakketten

WordPress op maat pakketten.

Bij Outhands zijn we ons bewust van de algemene voorkeur voor WordPress en hebben we ons gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte WordPress website pakketten. Deze pakketten zijn speciaal ontworpen om betaalbaar en toegankelijk te zijn voor iedereen die belang hecht aan kostenefficiëntie zonder in te leveren op kwaliteit.

Impressie afbeelding van kantoor Outhands - WordPress website pakketten

Een WordPress website voor ieder budget.

Ontdek onze transparante prijsstructuren en laten we samenwerken in het ontwikkelen van een WordPress website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversies.

Mike van Outhands ontwikkeld met WordPress website pakketten

Waarom kiezen voor WordPress website pakketten?

In een wereld waar de digitale aanwezigheid van je bedrijf bepalend kan zijn voor succes, is het essentieel om de juiste partner te kiezen voor het bouwen én onderhouden van je website. Bij Outhands bieden we het volgende:

  • Snel en persoonlijke service op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • SEO-geoptimaliseerd ontwikkeled voor maximale zichtbaarheid
  • Flexibele en schaalbare oplossingen
  • Ondersteuning na lancering

Door te kiezen voor Outhands, kies je voor een partner die zich inzet voor hét succes van jouw online aanwezigheid. Met persoonlijke service, kwaliteit en ondersteuning na het lanceren van jouw website zijn wij het ideale bedrijf voor het ontwikkelen van jouw WordPress website.

Veel gestelde vragen bij WordPress websites.

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en staat bekend om zijn veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Binnen WordPress kunnen gemakkelijk maatwerk functionaliteiten tegenaan ontwikkeld worden.

Al onze websites worden gebouwd op ons eigen sterk ontwikkelde fundament voor WordPress. Met professional heb je de keuze om design elementen over elkaar heen te plaatsen, te gaan voor een parralax effect en kan je gebruik maken van een bericht-type met een archief.

Zo kan de website volledig naar de wens en huisstijl worden ontwikkeld en heb je de perfect basis voor om jouw online aanwezigheid te vergroten.

Een brainstorm sessie wordt vooraf aan de start van het project gehouden. Tijdens deze sessie wordt er gekeken naar de huidige website met structuur en hoe we de Google ranking kunnen behouden. Is er nog geen huidige website? Dan wordt er een nieuwe strategie ingezet waar de structuur bepaald wordt. Naast de structuur worden ook de huisstijl en de wensen besproken. Alle besproken punten worden meegenomen naar in het prototype (design) van de website.

Bij Outhands staan we voor persoonlijke service en kwaliteit. Mochten er vragen of aanpassingen aan de website nodig zijn kan er contact worden opgenomen met onze support. We reageren zo snel mogelijk en komen met een gepaste oplossing.

Een bericht-type, ook wel post-type genoemd, is een soort inhoud die op de WordPress website kan worden aangemaakt en beheert. Elk bericht-type heeft zijn eigen set eigenschappen en doeleinden, waardoor je de content effectief kunt organiseren en presenteren.

WordPress biedt standaard enkele ingebouwde post-types, maar we kunnen ook aangepaste post-types creëren om aan specifieke behoeften te voldoen. Denk aan; Projecten, Vacatures, etc.

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact