Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branch met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home Rijnsburgse Boys

Een WordPress website op maat beheerd door vrijwilligers voor Rijnsburgse Boys.

Ontdek de op maat gemaakte WordPress-website van Rijnsburgse Boys, die automatisch data ophaalt en eenvoudig kan worden bijgewerkt door de toegewijde vrijwilligers. Met actueel nieuws, wedstrijdverslagen, een agenda en een uitgebreide webshop is deze website dé ultieme bestemming voor de mensen die Rijnsburgse Boys een warm hart toedraagt.

Meer dan een voetbalvereniging.

Rijnburgse Boys is een levendige en gepassioneerde amateurvoetbalclub die verankerd is in de lokale gemeenschap van Rijnsburg. Met een rijke geschiedenis van meer dan negentig jaar brengt de club mensen samen, van jong tot oud, om te genieten van de prachtige sport van voetbal. De club straalt een positieve sfeer uit, waar vriendschap, passie en plezier centraal staan. Rijnburgse Boys is een bron van trots voor de lokale bevolking en blijft een belangrijk middelpunt voor voetballiefhebbers die de passie en opwinding van het spel delen.

Het vraagstuk.

Het werd hoog tijd dat de online uitstraling van Rijnsburgse Boys werd opgetild naar hetzelfde niveau als de competitie waarin we spelen. Met een groot aantal wekelijkse bezoekers, die elk hun eigen doel hebben, is het van essentieel belang om een goed gestructureerde website te creëren die aan al hun behoeften voldoet. Daarnaast staat het eerste team van Rijnsburgse Boys dat elke thuis wedstrijd veel bezoekers trekt centraal, waarbij het cruciaal is dat alle speeldata in één oogopslag zichtbaar zijn.

Een aantal vereiste zijn de Sportlink API, waar de speeldata van alle teams uitgehaald worden en automatisch op de website laten tonen. Maar moeten er ook nieuwsberichten, agendapunten, sponsoren en producten worden kunnen aangemaakt. Een website met veel verschillende doelen. Belangrijk is dat of de bezoekers nu de website bekijken op een desktopcomputer, laptop, tablet of mobiele telefoon. De website altijd goed weergeven wordt met de meest geoptimaliseerde versie, de gebruiksvriendelijkheid moet hoog zijn.

De oplossing.

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een volledig op maat gemaakte WordPress-website gelanceerd die als een geoliede machine werkt. We hebben niet alleen gebruikgemaakt van de Sportlink API, maar ook van verschillende post-types, zoals nieuwsberichten, agendapunten, sponsoren en producten. Deze post-types zijn speciaal door ons ontwikkeld om dynamische en tijdgevoelige inhoud te publiceren, met handige filtermogelijkheden op categorieën. We hebben de website niet alleen geoptimaliseerd voor desktop, maar onze website werkt soepeltjes op een laptop, tablet en mobiele telefoon.

De zoekfunctie stelt gebruikers in staat om moeiteloos door alle post-types te zoeken en precies te vinden waar ze naar op zoek zijn. We hebben de SEO-opbouw van onze website tot in de puntjes verzorgd, zodat de huidige beheerders de inhoud gemakkelijk kunnen vullen.

Door het combineren van een op maat gemaakte WordPress-website en geavanceerde post-types hebben we ervoor gezorgd dat de gebruikers moeiteloos kunnen navigeren en relevante inhoud kunnen ontdekken. Dee website is ontwikkeld om zowel zoekmachines als bezoekers optimaal van dienst te zijn en om de beste gebruikerservaring te bieden.

In het kort.

  • Een op maat gemaakte WordPress-website die beheerd kan worden door vrijwilligers voor Rijnsburgse Boys.
  • Actueel nieuws, wedstrijdverslagen, een agenda en een fanshop op de website.
  • Verschillende post-types; Nieuwsberichten, Agendapunten, Sponsoren en Producten
  • Zichtbare speeldata van het eerste team en andere teams met behulp van de Sportlink API
  • Zoekfunctie voor eenvoudig zoeken door alle post-types.
  • Gebruiksvriendelijke website die goed wordt weergegeven op verschillende apparaten

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact