Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branche met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home Snap Provisions

SNAP Provisions webshop: Verbeterde structuur, gebruikerservaring en visuele presentatie.

SNAP Provisions op maat gemaakte webshop biedt een geoptimaliseerde structuur met zoekfunctie, eenvoudig filteren en meer dan 15.000 producten. Met een frisse witte achtergrond en omgekeerde huisstijl worden de productfoto’s optimaal gepresenteerd. Uniforme productfoto’s, zorgvuldig gemaakt op locatie en bij diverse leveranciers, zorgen voor een consistente uitstraling. Klanten genieten van een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke ervaring met minimaal aantal kliks.

De organisatie.

SNAP Provisions is dé leverancier van hoogwaardige producten, zoals verse groente, vlees, vis en andere levensmiddelen, die perfect aansluiten op de wensen van superjachteigenaren en hun gasten. Dankzij zorgvuldig geselecteerde leveranciers en strenge kwaliteitsnormen wordt de allerbeste kwaliteit gegarandeerd. Het toegewijde team van SNAP Provisions staat garant voor een uitstekende klantervaring, van naadloos online bestellen tot de levering aan boord, waar ter wereld ook. Vertrouw op SNAP Provisions voor de levering van hoogwaardige producten van de hoogste kwaliteit tijdens jouw onvergetelijke jachtavontuur.

Het vraagstuk.

SNAP Provisions heeft gedurende haar groei voortdurend gewerkt aan de doorontwikkeling van het bestaande e-commerce platform, waardoor alle functies in de backoffice optimaal functioneren. Echter, de voorkant van het platform was toe aan een update. Het was essentieel dat gebruikers overal ter wereld op een telefoon, tablet of laptop moeiteloos kunnen inkopen in de webshop. Daarbij moest de gebruikerservaring van hoog niveau zijn, zonder te veel afleiding. De herkenbare huisstijl is een luxe uitstraling in zwart-wit, deze is bij ons in het verleden ontwikkeld. We kregen volledige vrijheid in het ontwerpen, de lay-out en de functionaliteit van de webshop.

Naast het vernieuwen van het ontwerp was het ook noodzakelijk om nieuwe foto’s te maken voor de verse producten. In totaal moesten er ongeveer 2000 productfoto’s  over 18 verschillende categorieën worden geschoten. Er moet worden gezorgd dat deze foto’s de producten op de meest aantrekkelijke manier worden weergeven, waardoor klanten een duidelijk beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.

SNAP Provisions wil met de vernieuwde webshop en de verse productfoto’s streven om een optimale online winkelervaring te bieden aan haar klanten, waarbij gebruiksgemak en visuele aantrekkingskracht centraal staan.

De oplossing.

Voor de op maat gemaakte webshop hebben we een grondige aanpak gevolgd om de best mogelijke oplossing te bieden. We zijn begonnen met een inventarisatie van de gehele webshop, waardoor we een nieuwe structuur hebben bepaald. Met een assortiment van meer dan 15.000 producten is het essentieel om gemakkelijk te kunnen filteren en zoeken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat elk product in een specifieke groep is geplaatst, die vervolgens terugkomt in een hoofdcategorie. Op deze manier kunnen gebruikers met een minimaal aantal kliks het juiste product vinden.

Om ervoor te zorgen dat de productfoto’s optimaal tot hun recht komen op het scherm, hebben we gekozen voor een frisse witte achtergrond. We hebben de huisstijl op een omgekeerde manier benaderd, waarbij we de kleuren hebben omgewisseld, maar tegelijkertijd het vertrouwen behouden voor de gebruiker.

Voor de productfoto’s zijn we door het hele land gereisd, waarbij we bij verschillende leveranciers en op locatie bij SNAP Provisions zelf foto’s hebben gemaakt. Op deze manier hebben we een uniforme uitstraling kunnen geven aan een groot deel van de catalogus.

Met deze vernieuwde aanpak, een geoptimaliseerde webshopstructuur en aantrekkelijke productfoto’s, biedt SNAP Provisions een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke winkelervaring voor haar klanten, waarbij het vinden van het juiste product snel en eenvoudig is.

In het kort.

  • Op maat gemaakte webshop met geoptimaliseerde structuur voor gemakkelijk filteren en zoeken van meer dan 15.000 producten.
  • Frisse witte achtergrond en omgekeerde huisstijl om productfoto’s optimaal te presenteren en vertrouwen te behouden.
  • Foto’s van verse producten op locatie en bij verschillende leveranciers gemaakt voor een uniforme uitstraling.
  • Gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke winkelervaring voor klanten.
  • Efficiënt vinden van het juiste product met minimaal aantal kliks.
  • Een video op maat gemaakt, zowel liggend als staand georiënteerd.
Logo SNAP Provisions

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact