Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branche met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home Aanpak

Optimaliseer je aanwezigheid met onze efficiënte 360° aanpak.

Wij bieden complete oplossingen voor een effectieve website – applicatie en online aanwezigheid door middel van onze gecoördineerde aanpak. Laat je ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen en neem contact op voor meer informatie.

Inventarisatie.

Bepalen van de optimale structuur voor jouw website

In de eerste fase van het project gaan we ons richten op het vaststellen van het uiterlijk en de structuur van de website. Dit zal gedaan worden door het inventariseren van welke type pagina’s nodig zijn om de gewenste functionaliteiten en inhoud op de website te realiseren. Hierbij zullen we nauwkeurig kijken naar de benodigde elementen en de samenhang tussen de verschillende pagina’s. Op basis van deze inventarisatie kunnen we vervolgens een nauwkeurigere kostenberekening opstellen. Hierin zullen we rekening houden om de website tot een succes te maken.

Content verzamelen.

Zorg voor de juiste inhoud voor jouw nieuwe website

Voor het starten met het ontwerpproces van jouw nieuwe website, is het belangrijk dat wij over de juiste inhoud beschikken. Hiermee kunnen wij de inhoud direct verweven in het prototype en ervoor zorgen dat de website volledig aansluit op jouw wensen en eisen. Het is van groot belang om de inhoud tijdig aan te leveren, aangezien dit een belangrijke rol speelt in het bepalen van de uitstraling en functionaliteit van de website. Wij raden je daarom aan om vooraf duidelijk te definiëren welke informatie op de website aanwezig moet zijn en hoe deze weergegeven moet worden.

Webdesign / Prototype.

We creëren een prototype op basis van jouw wensen en eisen

In deze fase zullen we een prototype creëren op basis van de door jou aangeleverde inhoud en wensen. Hierdoor krijg je een beeld van hoe de website eruit komt te zien en of dit aansluit op je verwachtingen. Tijdens het planningsproces zullen we ook nauw overleg hebben over de gewenste opleverdatum van het project. Dit zal rekening houden met zowel de benodigde tijd voor de ontwikkeling als eventuele afstemming met andere betrokken partijen. Het is van groot belang om hier duidelijke afspraken over te maken, aangezien dit de basis vormt voor het verdere verloop van het project. Zo kunnen we samen werken aan een website die op tijd en binnen budget opgeleverd wordt.

Mike van Outhands ontwikkeld met WordPress website pakketten

Webontwikkeling.

De hoogste performance op ieder device

Nadat het prototype volledig naar tevredenheid is afgerond, zullen we starten met de ontwikkeling van jouw nieuwe website of applicatie. Hierbij zullen we gebruik maken van een testomgeving, waardoor jouw huidige website ononderbroken blijft functioneren. Dit is belangrijk om te waarborgen dat er geen onverwachte storingen of downtime optreden tijdens het ontwikkelproces. Bovendien biedt de testomgeving de mogelijkheid om de website grondig te testen en eventuele aanpassingen of verbeteringen door te voeren voordat deze online wordt gezet.

Oplevering website.

Van ontwikkeling naar productie

Voor de oplevering van de website, zal deze grondig worden getest en doorlopen door alle betrokken partijen. Hierbij zullen eventuele opmerkingen en feedback worden besproken en geëvalueerd. In een correctieronde zullen we deze feedback meenemen en waar nodig, aanpassingen doorvoeren. Hierbij zullen we de website online zetten en ervoor zorgen dat deze vlekkeloos functioneert. Hierbij kun je rekenen op onze support en assistentie.

Onderhoud en ondersteuning.

Om de kwaliteit te blijven waarborgen

Eenmaal live, blijven wij je ondersteunen door het bieden van technische ondersteuning en het verzorgen van regulier onderhoud en updates voor jouw website. Wij zorgen ervoor dat jouw website up-to-date is en optimaal presteert, zodat jij jezelf kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten. Onze support- en onderhoudsdiensten zijn ontworpen om jou te helpen bij het onderhouden van een succesvolle online aanwezigheid en om ervoor te zorgen dat jouw website altijd optimaal presteert.

De 360° aanpak: Alles onder één dak

Met onze geïntegreerde 360° aanpak voor jouw digitale oplossing, kun jij zich concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten, wetende dat jouw online aanwezigheid in goede handen is. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw online doelen.

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact