Over ons - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

Wij zijn Outhands

Leer ons kennen
  • Administratieve gegevens
  • BIC code: RABONL2U
  • IBAN: NL 75 RABO 0116 4258 65
  • KVK: 27333882
  • BTW: NL820301930B01

Persoonlijk kennismaken?
Vinden we leuk! Maak jij een afspraak, zetten wij de koffie vast klaar.

Problemen?
Ben je al klant bij ons en ondervind je problemen met jouw website? Stuur dan een mail naar support@outhands.nl en de juiste persoon uit ons team zorgt voor een oplossing.

&nsbp;
Dirk & Marcus

Even voorstellen

Wij zijn Outhands Internet & Media, jouw partner in website(s), vormgeving & internetmarketing. Met meer dan 10 jaar ervaring in wat we doen, weten we precies hoe we jouw product of dienst op moeten laten vallen. Wat in 2008 begon met twee man, is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiast team van aanpakkers. Ons doel: jou werk uit handen nemen, zodat jij de dingen kunt doen waar je goed in bent.

Ooit opgericht met de focus op het MKB, hebben we inmiddels een klantenkring waarin zich ook zzp’ers en grotere ondernemingen bevinden. Voor deze klanten regelen we de digitale communicatie in de breedste zin van het woord. Van het opmaken van visitekaartjes en het realiseren van doeltreffende websites tot grote maatwerk (web)applicaties. Inmiddels mochten we ruim 300 relaties van dienst zijn op het gebied van vormgeving, websites, maatwerkapplicaties, online marketing en drukwerk.

&nsbp;

Binnen ons gevarieerde team brengt ieder persoon zijn eigen mening en specialisatie mee. Samen vormt dit de basis om een goed en uniek product neer te zetten. De een ontwerpt een huisstijl die perfect aansluit bij jouw bedrijf, terwijl de ander zorgt dat de website pixel-perfect in elkaar zit. Terwijl jij je focust op je core business, doen wij de rest. En dat doen we graag!

Werken bij Outhands betekent werken in een creatieve en informele organisatie. De combinatie van creativiteit, professionaliteit en een prettige sfeer maakt werken bij en met Outhands een ervaring op zich. Met een gedreven team van 7 specialisten werken we met passie aan jouw product. Het product staat centraal, of het nu gaat om een website op maat of het drukwerk van jouw bedrijf. Ook na 10 jaar blijven we ontwikkelen en staat flexibiliteit bij ons voorop.

Mandy van der Plas

Mandy

Erik Kraijennoord

Erik

Mike Collet

Mike

Dirk Kraijennoord

Dirk

Mark van der Meij

Mark

Marcus Meijvogel

Marcus

Brenda van Veen

Brenda

Team van Outands Internet & Media
Rondje van Outhands

Word onze collega

Word jij onderdeel van ons team? Heb je passie voor je vak en hou je van zelfstandig werken? Bij Outhands is er altijd ruimte voor talent. Laat ons weten waar jouw kracht ligt. Stuur een open sollicitatie met je cv en portfolio naar squad@outhands.nl en wie weet zitten we binnenkort om de tafel. Stage lopen bij Outhands? Doen we ook niet moeilijk over, we horen graag van je! Kijk hier voor meer informatie.

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Vianen more than Flowers logo
Verdoes logo
Floral Trade Group logo
Air4ceKids logo
PP logo