Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branch met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home NovusBooking: hét reserveringssysteem dat jouw werk uit handen neemt

NovusBooking: hét reserverings­systeem dat jouw werk uit handen neemt.

Ontdek NovusBooking: jouw partner voor zorgeloos reserveringsbeheer. Laat je verrassen door ons geavanceerde alles-in-één reserveringssysteem en optimaliseer je accommodatieverhuur vandaag nog.

De Novus bookingmodule

Het complete reserveringssysteem voor accommodatie­verhuur

Beschik je over accommodatie om te verhuren? Dan laten we jou graag kennis maken met NovusBooking: een geavanceerd alles-in-één reserveringssysteem met een uitgebreide selectie aan functies en integraties om jouw operationele processen te stroomlijnen, de gastervaring te verbeteren en omzet te maximaliseren. Het systeem biedt doelgerichte oplossingen en is uitermate geschikt voor verhuur van verschillende accommodaties, zoals strandhuisjes, campings, bed & breakfasts en hotels. Via een geïntegreerde boekingsmodule op je eigen website worden al jouw boekingen ontvangen. Beheer eenvoudig je beschikbaarheid en reserveringen binnen een gebruiksvriendelijke omgeving. Upgrade vandaag nog de technologie van jouw accommodatie en profiteer van de voordelen die NovusBooking te bieden heeft.

NovusBooking biedt veel verschillende voordelen. Zo zorgt het systeem voor meer directe boekingen via je eigen website. Ook zorgt NovusBooking er voor dat er geen menselijke fouten worden gemaakt en overboekingen worden voorkomen. Het systeem helpt bij het automatiseren van processen waardoor jij zelf efficiënter kan werken. Daarnaast beschik jij over minder administratie waardoor jij meer tijd en aandacht kan geven aan je gasten.

Wil je meer weten over alle functies binnen het reserveringssysteem, de boekingsmodule en prijzen van NovusBooking? Bezoek dan de NovusBooking website of neem contact met ons op.

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact