Geanimeerde hand van Outhands Internet & Media

Laden . . .

Word de uitblinker in jouw branche met onze op maat gemaakte digitale oplossingen.

Home Morgen bovenaan in Google 

Morgen bovenaan in Google 

Als mensen zoeken naar een bepaald product of dienst dat jouw bedrijf aanbiedt, dan wil je natuurlijk dat ze bij jou uitkomen. Van alle zoekopdrachten in zoekmachines wordt meer dan 90% uitgevoerd in Google. Het is dus belangrijk dat jouw website in Google opvalt en deze bovenaan vermeldt staat. 

Wij kunnen dit voor jouw website regelen. We maken hierbij gebruik van advertenties in Google, dat ervoor zorgt dat jouw bedrijfswebsite bovenaan de resultatenpagina komt te staan wanneer er gezocht wordt met zoektermen die aansluiten op producten of diensten die jouw bedrijf aanbiedt. 

Met slechts één klik op de advertentie worden mensen doorgestuurd naar jouw website. Op de website komen de bezoekers terecht op een speciale landingspagina die aansluit op hun informatiebehoeften. 

Hoe wij te werk gaan

  • We houden een intakegesprek waarbij we samen de doelstelling van de campagne bepalen en de gewenste doelgroep.
  • We stellen een landingspagina op waar het product of dienst wordt beschreven en bezoekers worden aangestuurd om een bepaalde actie uit te voeren – zoals een aankoop, registratie of contact opnemen.
  • We creëren een Google Ads account voor jouw bedrijf, waarin we de advertentie uitvoeren en prestaties meten.
  • We zorgen voor een optimaal resultaat door de prestaties van de advertentie nauwlettend in de gaten te houden en de campagne tussendoor te optimaliseren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Wil je meer weten over hoe wij jouw website bovenaan in Google krijgen? Maak dan een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Deze afspraak kan bij ons plaatsvinden, bij jou op locatie of natuurlijk online.  

Tijdens deze meeting zullen wij vrijblijvend een prognose geven over het te behalen resultaat. 

Inspiratie gesprek:

Neem contact op.

    Wij bellen jou.

    Huibert contact