Website - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

Website Ontwikkeling

Neem contact op

Van idee tot realisatie: bij het maken van een goed werkende website worden verschillende fases doorlopen. Allereerst het doel van de website of applicatie. Moet de website nieuwe klanten aantrekken, wil je iets verkopen of ben je op zoek naar een contactmoment met de websitebezoeker? Als we dit boven water hebben, is het tijd om de teksten en afbeeldingen te creëren. Aan de hand van deze content wordt de opbouw van de website bepaald en kunnen we naar de tekentafel.

&nsbp;
Mike & Mark

Webdesign is de basis

Het doel van de website is duidelijk, de strategie bepaald, de content ligt klaar en de eerste opzet is bekend. Tijd om te beginnen met de basis: het webdesign. Indien de huisstijl al aanwezig is, nemen we deze mee in het ontwerp. Zo past de website volledig bij de uitstraling van jouw bedrijf. Geen huisstijl aanwezig? Dan helpen we je graag deze te creëren.

Kijk ook eens wat we kunnen betekenen op het gebied van ontwerp & vormgeving.

&nsbp;

Ontwikkeld voor elk apparaat

De ontwikkeling: het moment dat jouw website echt tot leven komt. Bij het ontwikkelen van een website maken we gebruik van de nieuwste technieken die beschikbaar zijn en zorgen we ervoor dat de website op elk apparaat goed weergegeven wordt. Van smartphone tot laptop, de website past zich aan op basis van het schermformaat van de bezoeker.

Bij het ontwikkelen van een website ligt de focus op mobiele apparaten. Meer dan de helft van alle websites wordt immers via mobiel of tablet bezocht. Het is dan ook van belang dat jouw website goed en snel functioneert op deze apparaten.

Is jouw website al geschikt voor mobiele apparaten?

Vul onderstaande velden in en test het eenvoudig.

Webshop

Bij het starten of vernieuwen van een webshop is het belangrijk om vooraf te bepalen wat de wensen zijn voor de inhoud ervan. Denk hierbij aan zaken als een productoverzicht, productdetails, klantaccounts, winkelmandje, betalingsproces etc. Er zijn mogelijkheden te over. Een idee alleen is niet genoeg, dus wordt er gestart met een goed uitgewerkt plan. Aan de hand hiervan zullen we gezamenlijk het project vorm gaan geven, van A tot Z.

We kunnen jouw webshop ontwikkelen op basis van een bestaand of maatwerksysteem. Ongeacht het systeem is het uitgangspunt altijd een optimale gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid. Potentiële klanten moeten jouw product kunnen vinden in Google en Google Shopping. Daarnaast moet de klant in de webshop eenvoudig kunnen bestellen en afrekenen. Betaalmiddelen als iDeal, PayPal en AfterPay mogen hierbij uiteraard niet ontbreken. Gemaakte bestellingen kunnen ook automatisch verwerkt en afgehandeld worden via externe software-oplossingen.

&nsbp;

Alles in eigen beheer

Al onze websites zijn aan te passen in een CMS (content management systeem). Zo heb je altijd de volledige controle over de inhoud van jouw website. We ontwikkelen een groot deel van onze websites in WordPress; vanwege de gebruiksvriendelijkheid het meest bekende CMS voor websitebeheer. Dit systeem biedt veel mogelijkheden als het gaat om het creëren en beheren van pagina’s, blogs en nieuwsberichten. Uiteraard ontwikkelen we net zo makkelijk in andere CMS-systemen en kunnen we meedenken over maatwerkoplossingen.

Het beheren van je website kan een hele klus zijn. Besteed je het liever uit? Snappen we ook! Bij Outhands nemen we jou het beheer van je website graag uit handen, gedeeltelijk of volledig. Content toevoegen, aanpassen of inplannen kun je dan met een gerust hart aan ons overlaten.

Erik
&nsbp;

Onderhoud en optimaliseren

Producten hebben onderhoud nodig, zo ook een website. Met de technische veranderingen die elkaar in razend tempo opvolgen, zijn regelmatige updates essentieel. Daarnaast houden we continu toezicht op de website, zodat we deze kunnen beschermen tegen hackers en andere gevaren. Zo blijft jouw website optimaal presteren.

Goed onderhoud is belangrijk, maar ook jouw doelen moeten up to date blijven. Zijn de doelen inmiddels behaald? Of moeten ze worden herzien? Tijden veranderen, zo ook de websitebezoeker. Houd dus altijd een frisse blik op jouw bedrijfsdoelen en blijf optimaliseren.

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Air4ceKids logo
PP logo
Floral Trade Group logo
Vianen more than Flowers logo
Huis Ter Duin logo