Webshop - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

Webshop Ontwikkeling

Neem contact op

Steeds meer ondernemers weten hoe belangrijk online zichtbaarheid is. Daarbij krijgen webshops een steeds belangrijkere rol. Zeker in de tijd dat steeds meer bedrijven en consumenten hun aankopen online doen. Maar zelf een webshop maken is niet altijd de beste keuze. Aan de hand van jouw product of dienst kunnen wij samen bepalen welk webshop systeem het beste resultaat kan hebben. Of het nu gaat om 1 of 200.000 artikelen, er is altijd een passende oplossing beschikbaar.

&nsbp;
Mike & Mark

Verkoop waar je maar wilt

Een webshop die je ook als kassasysteem kunt gebruiken of direct kan koppelen aan Facebook shopping. Eén platform waarmee je overal direct producten aan je klanten kunt verkopen online, op locatie en alles ertussenin.

 • Online winkel
  Verkoop online met een e-commerce webshop
 • Kassasysteem
  Verkoop je producten in winkels, pop-up stores en meer
 • Koopknop
  Voeg e-commerce toe aan elke website of blog
 • Verkoopkanalen
  Verkoop op social media, online marktplaatsen en andere sites
&nsbp;

Meer dan alleen een webshop

Bij Outhands regelen we alles. Van het registreren van het domein dat jij wilt gebruiken tot een complete backend oplossing voor het verwerken van bestellingen, zelfs met de juiste boekhoudkoppelingen voor een centraal voorraadbeheer. Of juist met een voorraadstatus die gekoppeld is aan het aantal producten dat jij nog hebt liggen, zodat dit direct in de webshop bijgewerkt wordt wanneer iemand een artikel bestelt. Het laten maken van de webshop kan dus compleet verzorgd worden.

Is jouw webshop al geschikt voor mobiele apparaten?

Vul onderstaande velden in en test het eenvoudig.

Alles zelf te beheren

Nieuw artikel in je assortiment? Dan moet en kun je deze direct toevoegen aan jouw webshop. Zelfs via een eenvoudige app op je smartphone geeft je toegang en beheer van je webshop. Hierdoor kun je altijd eenvoudig en snel je assortiment uitbreiden.

Via het online portaal kun je ook de webshop tot in de puntjes beheren zoals het beheren van informatieve pagina’s, publiceren van een nieuw blog en in contact blijven met jouw klanten. Uiteraard bieden wij alle ondersteuning die nodig is voor het succesvol online verkopen.

Erik
&nsbp;

Onderhoud en optimaliseren

Producten hebben onderhoud nodig, zo ook een website. Met de technische veranderingen die elkaar in razend tempo opvolgen, zijn regelmatige updates essentieel. Daarnaast houden we continu toezicht op de website, zodat we deze kunnen beschermen tegen hackers en andere gevaren. Zo blijft jouw webshop optimaal presteren.

Goed onderhoud is belangrijk, maar ook jouw doelen moeten up to date blijven. Zijn de doelen inmiddels behaald? Of moeten ze worden herzien? Tijden veranderen, zo ook de webshopbezoeker. Houd dus altijd een frisse blik op jouw bedrijfsdoelen en blijf optimaliseren.

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

PP logo
Air4ceKids logo
Verdoes logo