Vormgeving - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

Ontwerp & Vormgeving

Neem contact op

Een professionele uitstraling door middel van een sterke merkidentiteit. Als bedrijf of organisatie is het belangrijk in iedere vorm van communicatie je identiteit optimaal naar buiten te brengen. Consistentie in het ontwerp en de vormgeving is hierbij van groot belang. Alleen zo creëer je het complete plaatje.

&nsbp;

Ontwerp logo & huisstijl

Voor jouw bedrijf heb je een visie, een strategie en een doel. Maar hoe vertaal je dit naar een beeldmerk dat direct laat zien waar je voor staat? Een doordacht en vertrouwd, maar toch ook simpel beeld kan hierbij veel betekenen. Daarnaast is een sterk beeld belangrijk voor drukwerk en online uitingen. Een goede eerste indruk is het halve werk.

Wij vertalen jouw verhaal naar een sterk digitaal beeld.

 • Vormgeven logo, passend bij de bedrijfsidentiteit
 • Ontwerpen huisstijl
 • Huisstijl en logo vastgelegd in een handboek
&nsbp;
Team van Outhands Internet & Media
&nsbp;

Website design

Het internet; immens groot en niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Hoe kun je opvallen in de wirwar van websites die het wereldwijde web huisvest? Wat kun je bereiken met een goed ontwerp van je website? Want je wilt je kunnen onderscheiden, iets wat voor vele websites niet opgaat. Bij ons is dat wel anders. Iedere website is maatwerk, perfect passend bij het merk en de organisatie. Geen templates en regels, en daarmee geen dertien in een dozijn.

 • Webdesign zonder spelregels
 • Ontwerp op maat; altijd een opvallende en onderscheidende website
 • Geoptimaliseerde gebruikersinterface en gebruikerservaring
&nsbp;

Drukwerk werkt nog steeds

Van zzp’er tot groot zakelijk, er is altijd behoefte aan drukwerk. Dat ene stukje informatie dat beter oogt op mooi papier dan digitaal, iets om uit te delen, iets tastbaars... Drukwerk begeleidt en versterkt jouw verhaal. Een visitekaartje voor die nieuwe relatie, een brochure of flyer over je product of dienst, beeldmateriaal voor je beursstand of een spandoek. Bij ons wordt jouw drukwerk digitaal vormgegeven met de huisstijl als leidraad. Ook met offline marketing weten we bij Outhands wel raad.

 • Huisstijl: Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc.
 • Promotie: Brochures, flyers en posters
 • Presentatie: Spandoeken en beursstands
 • Reclame: Autoreclame en gevelreclame

Op zoek naar iets anders? We komen samen tot de juiste oplossing.

&nsbp;

Internet Marketing

Je komt er niet meer onderuit: online marketing is een van de belangrijkste manieren om jouw bedrijf en product aan de man te brengen. Waar je voorheen nog wegkwam met af en toe een mailing, komt er tegenwoordig heel wat meer kijken bij internetmarketing. Online advertenties, social media en scherpe e-mailcampagnes; het hoort er allemaal bij. Al deze online activiteiten zijn niets zonder goed beeld. Zo zullen er diverse soorten afbeeldingen, banners en animaties gemaakt moeten worden om jouw online advertenties te laten opvallen in zoekmachines als Google. Social media-accounts moeten passend worden ingericht, met onder meer geschikte profiel- en omslagfoto’s. Ook een mooi ontworpen e-mailtemplate zet de boodschap kracht bij. Tenslotte moet ook online jouw verhaal goed naar voren komen.

 • Vormgeven van reclamebanners en animaties
 • Inrichten van social media-accounts
 • Online advertising
 • Ontwerpen van e-mailcampagnes

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

AxxonIT logo
Verdoes logo
Air4ceKids logo