Sterkste schakel - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

De Sterkste Schakel 2020

Neem contact op

Wij zijn trots te zijn genomineerd voor De Sterkste Schakel 2020 Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarvan (onder andere) Grant Thornton, VNO/NCW Rijnland en vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen deel uitmaken.

&nsbp;

Ons klantonderzoek

Als genomineerde voor de Sterkste Schakel Award van Rijnland 2020 vinden wij het belangrijk om te weten wat u van ons vindt. Onlangs ontving u daarom een enquête waarin u werd gevraagd naar de klantgerichtheid en diensten van Outhands. Inmiddels zijn de resultaten van deze enquête, die uitgevoerd werd door een externe partij, bekend.

We zijn blij met de goede respons op deze enquête en de resultaten zorgden voor een brede glimlach. Maar dat kan ook niet anders met een gemiddelde eindbeoordeling van 8,8 en het mooie commentaar dat u ons gaf.

Bekijk de uitslag
&nsbp;

De Verkiezing

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen, wordt in 2020 alweer voor de zeventiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers gekregen. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Wij zijn juist daarom bijzonder vereerd met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

&nsbp;
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media
&nsbp;

Wie en wat is Outhands

Bij Outhands bieden we de klant het hele pakket, oftewel: digitale communicatie in de breedste zin van het woord. Of het nu om een visitekaartje, een website of de volledige online marketing gaat; we zijn erbij van concept tot optimalisatie.

Onze focus ligt op het doel van de klant. Is het doel nog niet duidelijk? Dan gaan we om tafel. Samen sparren we net zo lang tot we eruit zijn. Pas hierna gaan we naar de tekentafel. Want, zo vinden wij: een website maken kan iedereen, maar een website maken die werkt is een vak. Ons vak.

We werken we met een enthousiast team van aanpakkers. Ieder zijn eigen mening en specialisatie, samen een team dat het product of dienst van de klant voorop zet. De een ontwerpt een huisstijl die perfect aansluit bij het bedrijf, terwijl de ander zorgt dat de website pixel-perfect in elkaar zit. Ons doel? De klant werk uit handen nemen, zodat deze kan doen waar hij goed in is. Terwijl de klant zich focust op zijn core business, doen wij de rest. En dat doen we graag!

De klant is koning geldt ook bij ons. Maar ook de koning heeft adviseurs. En dus zullen we altijd eerlijk onze professionele mening geven over het doel, concept of de wens van een klant, wanneer we ruimte zien voor verbetering. We zetten onze klanten graag aan het denken.

Outhands helpt klanten in alle soorten en maten. Of er nu een groot of beperkt budget beschikbaar is. Er is altijd een maatwerkoplossing die past. En zo niet? Dan toch.

&nsbp;

Wie strijden er mee

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn: detailhandel, automotive, bouw, installatie & techniek, dienstverlening, toerisme, horeca & recreatie en internationaal zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector geselecteerd (de finalisten). De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is op vrijdagavond 13 maart 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Outhands Internet & Media
Rijnsburgerweg 88C
2231 AG Rijnsburg ZH
Bel naar 071 78 53 215
Mail naar info@outhands.nl

Persoonlijk kennismaken?
Vinden we leuk! Maak jij een afspraak, zetten wij de koffie vast klaar.

&nsbp;

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Vianen more than Flowers logo
Air4ceKids logo
Verdoes logo
PP logo