Outhands officieel partner Bijenpop Festival - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

Bijenpop 🤝 Outhands

Outhands Internet en Media gaat samenwerken met Bijenpop Festival

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat Outhands Internet en Media gaat samenwerken met Bijenpop, een klein prachtig lokaal festival georganiseerd in Rijnsburg

Ons team gaat hard aan de slag om de online aanwezigheid van het festival naar een hoger niveau te tillen door middel van verschillende werkzaamheden zoals:

  • Design van branding, uitingen en de website. Hierbij zorgen wij ervoor dat het festival een professionele en aantrekkelijke uitstraling krijgt die aansluit bij de sfeer van het festival.
  • Ontwikkeling en hosting van de website. Hierdoor zorgen we ervoor dat de festivalgangers gemakkelijk hun tickets en programma’s kunnen vinden en kopen.
  • Het laten bedrukken van verschillende reclame. Hierdoor zorgen we dat het festival bekend wordt bij een groter publiek.

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zowel ons bedrijf als het festival ten goede zal komen en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Bijenpop x Outhands

To 🐝 continued!

#webdesign #branding #website #WordPress #Rijnsburg #Katwijk

Dé leukste kantoor baan van de gemeente!

Wordt onze collega? We zijn op zoek naar talent.

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

PP logo
Vianen more than Flowers logo
Huis Ter Duin logo
Floral Trade Group logo
Verdoes logo