Internet Marketing - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

Internet Marketing

Neem contact op

Internetmarketing is dé manier om je bedrijf of product aan de man te brengen. Adverteren op internet (SEA), gevonden worden op Google (SEO) en aanwezigheid op social media. Allemaal elementen die vandaag de dag onmisbaar zijn binnen een gedegen marketingplan.

&nsbp;

Adverteren op internet (SEA of Remarketing)

Je komt ze overal tegen, advertenties boven, onder of naast de zoekresultaten in Google. Deze advertenties zijn gericht op de tekst waar jij op zoekt. Dit kan een woord zijn, maar ook een complete zin. Hoe gedetailleerder de tekst, hoe specifieker de bezoekers die je naar jouw website trekt.

Met adverteren op internet kun je direct bovenaan in Google komen zonder dat je SEO (search engine optimalisation), wat een langer traject nodig heeft, toe hoeft te passen.

  • Snel en direct bovenaan in Google en/of andere zoekmachines
  • Doelgericht adverteren d.m.v. specifieke zoekwoorden

Een andere manier van adverteren op internet is remarketing (ook wel retargeting genoemd). Je kent het vast wel, advertenties die verschijnen op bijvoorbeeld social media nadat je een website van een bedrijf bezocht hebt. Het voordeel van deze manier van adverteren is dat er al enige interesse getoond is in jouw product of dienst. Dit is dan ook dé manier om deze bezoekers over te halen om terug te keren naar de website.

&nsbp;

Gevonden worden in Google

Een goede vindbaarheid in Google is voor ieder bedrijf van groot belang. Naast adverteren in Google, kun je ook op eigen kracht (organisch) hoger komen in de zoekresultaten. Deze vorm van marketing heeft effect op de lange termijn. Door het toepassen van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat jouw website een betere score krijgt binnen zoekmachines.

Mike

Is jouw website SEO-vriendelijk?

Vul onderstaande velden in en test het eenvoudig.

Marcus

Laat je horen op Social Media

Met af en toe een leuke update kom je er vandaag de dag niet meer. Viraal bereik of adverteren op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn is een verlengstuk van jouw sociale online kanalen. Dit is de plek waar je jouw doelgroep bereikt, informeert en aanzet tot de gewenste actie.

Zakelijk nog geen social media in gebruik? Bij Outhands helpen we je graag met het opzetten van jouw social media-account. Van het aanmaken van de bedrijfspagina tot het plaatsen van het eerste bericht, we helpen je op weg.

&nsbp;

Geef je advertenties een design

Naast geprinte advertenties, moeten ook online advertenties qua uitstraling aansluiten op jouw huisstijl en campagne. Online advertenties hebben verschillende afmetingen en effecten die een geheel moeten vormen. Of het nu gaat om een foto, GIF of video, wij weten wat nodig is om jouw advertentie te optimaliseren.

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Vianen more than Flowers logo
PP logo